Is er wel werk voor een Virtual Assistant?

Ken je dat gevoel: ‘Yes! Ik heb eindelijk mijn droomjob gevonden! Maar is er wel werk voor Virtual Assistants?’. Het is een gevoel dat je meteen naar de keel grijpt wanneer je erover nadenkt.

Wel ik kan je geruststellen.

VA is dé job van de toekomst!
Niet alleen het aantal zelfstandigen stijgt elk jaar stevig, maar ondernemers staan ook steeds meer open voor het samenwerken met freelancers & VA’s. En sinds de coronacrisis is het veel eenvoudiger geworden om de mogelijkheden van ‘het werken op afstand’ uit te leggen.

Een hele tijd geleden schreef ik er een artikel over. De link naar het artikel vind je hieronder.

Dus angst om geen werk te vinden, hoef je zeker niet te hebben!

Alison als Virtual Assistant

Wil jij graag Tips & Tricks ontvangen voor startende VA's?

Super! Ik deel immers graag mijn ervaring met jou. 
Op die manier bespaar je tijd & geld.

Zij maakten succesvol een carrièreswitch

Kwenny Vanhille

Op mijn vorige job leken de kantooruren mij vaak een eeuwigheid. Ik haalde geen voldoening uit mijn werk en mijn zelfvertrouwen stond op het laagste pitje. Bovendien vond ik het zonde om mijn kostbare tijd op kantoor door te brengen in plaats van bij mijn pasgeboren baby. 

Maar het leven is te kort om te zeuren en dus ging ik in loopbaanbegeleiding. Omdat ik variatie zeer belangrijk vind, bleek freelance werk echt iets voor mij te zijn. Ik besloot het (razend interessante!) opleidingstraject aan de VA Academy te volgen. 

Resultaat: ik ben nu part time VA en … super gelukkig!

Kwenny Vanhille

Jarenlang zat ik vast in een job die ik absoluut niet graag deed. Met een kanjer van een burn-out tot gevolg! Op basis van mijn competenties verwees mijn coach me naar de VA Academy. Ik volgde de opleiding en ben nu sinds één jaar VA.

Dankzij de praktische tips van Alison heb ik altijd voldoende werk op de plank. Soms zelfs te veel, waardoor ik het mij kan veroorloven die jobs te kiezen die ik leuk vind…

Ellen Maes* (fictieve naam omwille van pricacyredenen)
Leen Muylle - backcover boek

Via loopbaan-coaching kreeg ik een beter inzicht in mezelf en mijn talenten. Dat zette mij ertoe aan de opleiding tot Virtual Assistant aan de VA Academy te volgen.

Ik run nu mijn eigen bedrijf dat virtuele administratieve ondersteuning verleent aan drukbezette professionals. Een fantastische job die ik nooit beu word!

Leen Muylle

Nog niet helemaal overtuigd?

Boek dan eerst een intakegesprek.
We bekijken dan samen welk traject best bij jou past.

Scroll naar boven