Hoeveel moet je investeren als Virtual Assistant?

Hoeveel kost het om VA te worden?

Hoeveel het exact kost om te starten als VA is een moeilijke vraag. Alles hangt af van wat je wil aanbieden en wat je al in je bezit hebt. Doch is de totale investering zeer beperkt. Met een goede computer, de juiste software en een telefoon ben je al aardig op weg.

Hou ook rekening met een budget voor marketing: een website, visitekaartjes, Sociale Media campagnes... Uiteraard bepaal je zelf hoeveel je hierin investeert. 

Denk ook aan de vaste kosten zoals een boekhouder, sociale bijdragen, belastingen... Deze kosten zijn in verhouding met je inkomsten. Dus des te meer je verdient, des te hoger deze zullen oplopen.

Geld verdienen met thuiswerk
Alison Stessens VA Academy - wie ben ik
Duurzame activiteit

Wanneer je op zoek bent naar een formule om snel rijk te worden, moet ik je teleurstellen. Een succesvolle business als VA uitbouwen, is een visie op lange termijn, met een stabiele inkomstenbron als gevolg.

Lange termijn visie is niet hetzelfde als lange termijn om op te starten. Wel in tegendeel!

Wanneer je in de VA Academy een opleiding volgt, krijg je het stappenplan naar een succesvolle business op een dienblaadje aangereikt. Zo hoef je het warm water niet opnieuw uit te vinden. Alison verklapt je alle geheimen van het vak.

Voor ieders budget.

Een opleiding volgen is altijd een goede investering! Zeker wanneer het een praktisch gerichte opleiding is, waarvan je alles meteen in de praktijk kan toepassen.

De kosten van een opleiding wegen niet op tegen de kostbare tijd en het geld dat je laat liggen (of verliest) door het zelf allemaal te gaan uitzoeken.

We willen met de VA Academy zoveel mogelijk startende VA's helpen. Daarom hebben we de prijzen bewust laag gehouden. Daarnaast kan je betalen in termijnen. 

Zo krijgt iedereen de kans zijn droom te verwezenlijken.

VA Start-up online training

Wacht niet langer en schrijf je NU meteen in!

Zij gingen je reeds vooraf.

Kwenny Vanhille

Op mijn vorige job leken de kantooruren mij vaak een eeuwigheid. Ik haalde geen voldoening uit mijn werk en mijn zelfvertrouwen stond op het laagste pitje. Bovendien vond ik het zonde om mijn kostbare tijd op kantoor door te brengen in plaats van bij mijn pasgeboren baby. 

Maar het leven is te kort om te zeuren en dus ging ik in loopbaanbegeleiding. Omdat ik variatie zeer belangrijk vind, bleek freelance werk echt iets voor mij te zijn. Ik besloot het (razend interessante!) opleidingstraject aan de VA Academy te volgen. 

Resultaat: ik ben nu part time VA en … super gelukkig!

Kwenny Vanhille

Jarenlang zat ik vast in een job die ik absoluut niet graag deed. Met een kanjer van een burn-out tot gevolg! Op basis van mijn competenties verwees mijn coach me naar de VA Academy. Ik volgde de opleiding en ben nu sinds één jaar VA.

Dankzij de praktische tips van Alison heb ik altijd voldoende werk op de plank. Soms zelfs te veel, waardoor ik het mij kan veroorloven die jobs te kiezen die ik leuk vind…

Ellen Maes* (fictieve naam omwille van pricacyredenen)
Leen Muylle - backcover boek

Via loopbaan-coaching kreeg ik een beter inzicht in mezelf en mijn talenten. Dat zette mij ertoe aan de opleiding tot Virtual Assistant aan de VA Academy te volgen.

Ik run nu mijn eigen bedrijf dat virtuele administratieve ondersteuning verleent aan drukbezette professionals. Een fantastische job die ik nooit beu word!

Leen Muylle

Nog niet helemaal overtuigd?

Boek dan eerst een intakegesprek.
We bekijken dan samen welk traject best bij jou past.

Scroll naar boven