Virtual Assistants werken  meestal van thuis uit

Wil jij graag van thuis uit werken?
Wil jij graag elke dag je kinderen zelf van school kunnen halen?
En wil je graag thuis zijn wanneer je kids vakantie hebben of ziek zijn?

Word dan Virtual Assistant!
Ja! Jij kan het ook!

Welke ouder wil het nu niet: thuis zijn bij de kids wanneer ze van school komen of vakantie hebben? Of hen kunnen verwennen wanneer ze ziek zijn?

Vele mama's denken dat het nooit haalbaar is voor hen. Dat het hen nooit zal lukken om een succesvolle carrière uit te bouwen van thuis uit.

Mama die van thuis werkt
Geld verdienen met thuiswerk
Nee! Niet de zoveelste snel-rijk belofte!

Heb je stiekem ook al eens gezocht naar de mogelijkheden van thuiswerk? Talloze websites en manieren om geld te verdienen van thuis uit. Inpakwerk, enquêtes invullen, producten verkopen... het internet staat er vol van! Maar hoe betrouwbaar is het?

Vaak is dit soort thuiswerk een ketting van mensen die anderen proberen te overtuigen om toch maar in te stappen in één of ander zogenaamde succesformule.

Virtual Assistant is alles behalve dat! Het is gewoon een volwaardige job, maar dan van thuis uit.

Krak in je vak

Virtuele Assistenten ondersteunen ondernemers met hun expertise. Dat betekent dus dat je ervaring moet hebben in datgene waar een ondernemer behoefte aan heeft.

En dat kan vanalles zijn! Vaak denkt men aan administratie, maar het kan net zo goed grafisch ontwerp zijn, telefoonwerk, sociale media, marketing...

Heb je niet onmiddellijk inspiratie? Of geen idee wat jij zoal zou kunnen doen als VA? Download dan hieronder de lijst met 101 taken. Misschien kom je zo wel op een idee?

Ervaring hebben als va
VA Academy
Hoe start je als Virtual Assistant?

Starten als zelfstandige is helemaal niet moeilijk! Je vraagt je ondernemingsnummer aan je kan starten. Maar succesvol starten als Virtual Assistant, dat is een ander paar mouwen.

In de VA Academy leer je stap voor stap hoe je dit best aanpakt, hoe je klanten vindt, welke uurprijs je moet vragen, en zoveel meer! Je hoeft het dus niet allemaal zelf opnieuw uit te vinden. Je krijgt het gewoon kant en klaar aangeboden. 

Geen theoretische modellen! Alleen maar praktische tips, do's & dont's die Alison Stessens met je deelt vanuit haar +23 jaar ervaring.

Is Virtual Assistant worden iets voor mij?

Zij gingen jou al voor...

Kwenny Vanhille

Op mijn vorige job leken de kantooruren mij vaak een eeuwigheid. Ik haalde geen voldoening uit mijn werk en mijn zelfvertrouwen stond op het laagste pitje. Bovendien vond ik het zonde om mijn kostbare tijd op kantoor door te brengen in plaats van bij mijn pasgeboren baby. 

Maar het leven is te kort om te zeuren en dus ging ik in loopbaanbegeleiding. Omdat ik variatie zeer belangrijk vind, bleek freelance werk echt iets voor mij te zijn. Ik besloot het (razend interessante!) opleidingstraject aan de VA Academy te volgen. 

Resultaat: ik ben nu part time VA en … super gelukkig!

Kwenny Vanhille

Jarenlang zat ik vast in een job die ik absoluut niet graag deed. Met een kanjer van een burn-out tot gevolg! Op basis van mijn competenties verwees mijn coach me naar de VA Academy. Ik volgde de opleiding en ben nu sinds één jaar VA.

Dankzij de praktische tips van Alison heb ik altijd voldoende werk op de plank. Soms zelfs te veel, waardoor ik het mij kan veroorloven die jobs te kiezen die ik leuk vind…

Ellen Maes* (fictieve naam omwille van pricacyredenen)
Leen Muylle - backcover boek

Via loopbaan-coaching kreeg ik een beter inzicht in mezelf en mijn talenten. Dat zette mij ertoe aan de opleiding tot Virtual Assistant aan de VA Academy te volgen.

Ik run nu mijn eigen bedrijf dat virtuele administratieve ondersteuning verleent aan drukbezette professionals. Een fantastische job die ik nooit beu word!

Leen Muylle

Nog niet helemaal overtuigd?

Boek dan eerst een intakegesprek.
We bekijken dan samen welk traject best bij jou past.

Scroll naar boven