Boek

'101 Tips voor een succesvolle business als Virtual Assistant'

Alison Stessens, auteur

Hét handboek voor wie een succesvolle business als Virtual Assistant (verder) wil uitbouwen.

Wil je een succesvolle business starten als VA? Of ben je al een tijdje aan de slag?
Sowieso is het boek een grote meerwaarde voor jouw eigen business, maar ook voor die van jouw klanten.

Het is een must-have voor alle virtuele assistenten die hun business au-sérieux nemen.

VA of Virtual Assistant zijn… Het lijkt voor velen een droom. Geen files, lekker van thuis uit werken, je eigen uren regelen, geen baas die op je vingers kijkt… Toch durven slechts weinigen de stap zetten. De meesten verkiezen de zekerheid van een vaste job, zelfs als ze die beu zijn of saai vinden. ‘Want hoe geraak ik aan klanten?’ ‘Hoe moet ik mezelf verkopen?’ ‘En wat als iemand te laat – of helemaal niet – betaalt?’

Deze -en nog 98 andere- vragen krijgen een bijzonder helder en pragmatisch antwoord in ‘101 tips voor de VA’. Als ‘VA-avant la lettre’ heeft Alison Stessens alle positieve én negatieve ervaringen die ze tijdens haar meer dan 20-jarige carrière heeft opgedaan, verwerkt in praktische tips. Niet alleen lees-tips, ook werk-tips waarbij de lezer actief en concreet een persoonlijke invulling geeft aan zíjn droomjob als VA. Om daarna zonder beginnersfoutjes meteen aan een succesvolle carrière te beginnen!

Het boek geeft je GRATIS toegang tot het platform waar je templates kan downloaden, filmpjes kan bekijken, handigheidjes te weten komt, en zoveel meer. Dit alles ter waarde van € 179,00.

Cover boek

Vandaag voor 22.00 uur besteld,
is de volgende werkdag geleverd.

Wat lezers van het boek zeggen

Kwenny Vanhille

Ondertussen werk ik een jaar als Virtual Assistant maar na het lezen van het boek van Alison heb ik nog heel wat bijgeleerd! 

Het boek leest ook erg vlot omdat het niet enkel pure theorie is maar een héél interessant praktijkboek. De tips zijn zo gestructureerd opgesteld zodat je ze stap per stap door het virtual assistant verhaal leiden.

Topboek van een Topmadam!

Kwenny Vanhille
Leen Muylle - backcover boek

Een wervelend, praktisch én vooral bruikbaar boek, die ook jou “wegwijs” zal maken om een succesvolle en ondernemende VA te worden.

Leen Muylle
Arjenne-Schuurman-circle

In haar boek neemt Alison je mee in de wondere wereld van het “doen wat je graag doet” en deelt zij haar jarenlange ervaring, zodat jij dit kunt bereiken zonder de ‘fouten’ te maken die zij heeft gemaakt.
Een geweldig boek, vlot geschreven, aangenaam om te lezen, goed opgebouwd met tips en voorbeelden. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en overweegt om aan de slag te gaan als VA, maar zeker ook voor diegenen die reeds aan de slag zijn en nood hebben aan inspiratie.

Arjenne Schuurman

Het boek is een grote hulp bij je werk als VA.

Het is heel vlot leesbaar. En de tips zijn snel toepasbaar.

Ik raadpleeg het dagelijks.

Een échte aanrader.

Eveline
Scroll naar boven