Het leven is aan de doeners!

- Heeft je idee om Virtual Assistant te worden al concrete vorm gekregen?
- Of zit je nog met twijfels of angsten?
- Of ben je er nog niet helemaal uit of je wel zal starten?

Het uitwerken van een droom doe je niet op 1 2 3. En dat dat soms twijfels en angsten met zich meebrengt, is logisch. Het is immers een grote stap in het onbekende.

Niets is wat het lijkt
Soms lijkt een probleem of issue onoverkomelijk, doch is de oplossing nabij. Vaak zijn twijfels onterecht. Het zou ontzettend jammer zijn, mocht je je droom laten varen omdat jij ervan overtuigd bent dat het je toch niet zal lukken.

Een uurtje sparren, kan je leven voorgoed veranderen
Wil je graag je twijfels of angsten aftoetsen of ze wel terecht zijn? Wil je graag weten welke oplossingen er zijn voor jouw probleem? Of gewoon die 'schop onder je kont' die je over de streep haalt?

Boek dan NU je sparringuurtje of intakegesprek. Het kost je € 125,00 + btw, maar kan wel je hele leven veranderen.

Twijfel dus niet langer en onderneem nu actie! Het leven is immers aan de doeners.

Alison Stessens VA Academy - wie ben ik

Wil jij graag Tips & Tricks ontvangen voor startende VA's?

Super! Ik deel immers graag mijn ervaring met jou. 
Op die manier bespaar je tijd & geld.

Zij maakten succesvol een carrièreswitch

Kwenny Vanhille

Op mijn vorige job leken de kantooruren mij vaak een eeuwigheid. Ik haalde geen voldoening uit mijn werk en mijn zelfvertrouwen stond op het laagste pitje. Bovendien vond ik het zonde om mijn kostbare tijd op kantoor door te brengen in plaats van bij mijn pasgeboren baby. 

Maar het leven is te kort om te zeuren en dus ging ik in loopbaanbegeleiding. Omdat ik variatie zeer belangrijk vind, bleek freelance werk echt iets voor mij te zijn. Ik besloot het (razend interessante!) opleidingstraject aan de VA Academy te volgen. 

Resultaat: ik ben nu part time VA en … super gelukkig!

Kwenny Vanhille

Jarenlang zat ik vast in een job die ik absoluut niet graag deed. Met een kanjer van een burn-out tot gevolg! Op basis van mijn competenties verwees mijn coach me naar de VA Academy. Ik volgde de opleiding en ben nu sinds één jaar VA.

Dankzij de praktische tips van Alison heb ik altijd voldoende werk op de plank. Soms zelfs te veel, waardoor ik het mij kan veroorloven die jobs te kiezen die ik leuk vind…

Ellen Maes* (fictieve naam omwille van pricacyredenen)
Leen Muylle - backcover boek

Via loopbaan-coaching kreeg ik een beter inzicht in mezelf en mijn talenten. Dat zette mij ertoe aan de opleiding tot Virtual Assistant aan de VA Academy te volgen.

Ik run nu mijn eigen bedrijf dat virtuele administratieve ondersteuning verleent aan drukbezette professionals. Een fantastische job die ik nooit beu word!

Leen Muylle

Nog niet helemaal overtuigd?

Boek dan eerst een intakegesprek.
We bekijken dan samen welk traject best bij jou past.

Scroll naar boven